Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Câteva întrebări,
Câteva răspunsuri.

Aici regăsești parte din nelămuririle frecvente ale clienților noștri.
Cât de rapid pot recupera investiția în panouri fotovoltaice?

Timpul de recuperare a investiției în panouri fotovoltaice variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv de consumul dvs. actual de energie, costurile locale de energie, dimensiunea sistemului instalat și subvențiile guvernamentale disponibile. În medie, clienții noștri observă o recuperare a investiției între 2 și 6 ani.

Este casa mea potrivită pentru panouri fotovoltaice?

Majoritatea locuințelor pot beneficia de instalarea panourilor fotovoltaice, dar există câteva condiții pentru optimizarea performanței, cum ar fi orientarea acoperișului, unghiul de înclinație și absența umbrelor proiectate de copaci sau alte structuri. Vă putem oferi o evaluare pentru a determina dacă se pot monta panouri fotovoltaice la proprietatea Dvs.

Ce se întâmplă cu panourile fotovoltaice în zilele noroase sau iarna?

Panourile fotovoltaice pot genera energie chiar și în zilele noroase, deși producția va fi mai mică decât în zilele însorite. Pe timpul iernii, eficiența poate scădea din cauza zilelor mai scurte și a unghiului solar redus, dar panourile continuă să producă energie. Sistemele noastre sunt proiectate să maximizeze producția de energie în toate condițiile meteorologice.

Necesită panourile fotovoltaice întreținere?

Panourile fotovoltaice necesită foarte puțină întreținere. Recomandăm o inspecție periodică și curățarea suprafeței panourilor pentru a asigura eficiența maximă. De cele mai multe ori, ploaia va curăța orice acumulare de praf sau alte reziduuri.

Pot deveni complet independent de rețeauaelectrică cu panouri fotovoltaice?

Este posibil să deveniți independent de rețeaua electrică prin utilizarea panourilor fotovoltaice cu un sistem de baterii de stocare. Însă, acest lucru depinde de mai mulți factori, inclusiv de consumul dvs. de energie și capacitatea de stocare a sistemului. Vă putem ajuta să evaluați dacă independența energetică este o opțiune viabilă pentru Dvs.