Scurtă prezentare a companiei

Despre Noi și Portofoliul nostru:

Nectaria Solar este o companie fondată în 2011, specializată în instalarea de panouri fotovoltaice, dezvoltarea de rețele electrice și instalarea pompelor de căldură pentru sectorul rezidențial, comercial și industrial. Avem o vastă experiență şi în iluminatul arhitectural, oferind soluții inovatoare și estetice pentru diverse proiecte. Portofoliul nostru cuprinde lucrări de instalare a sistemelor fotovoltaice, a pompelor de căldură şi dezvoltarea de reţele electrice în numeroase orașe din România, atât pentru clienţii persoane fizice cât şi pentru persoane juridice. Clienţii noștri corporate activează în diverse sectoare și domenii: de la fabrici de produse lactate, fabrici de mobilă, fabrici de producție peleți, fermă de struți, service auto, magazine alimentare, fabrici producătoare de subansamble, până la săli de evenimente, etc.

Pe lângă expertiza noastră bine-cunoscută în tehnologia fotovoltaică, Nectaria Solar s-a implicat cu succes şi în proiecte majore de modernizare a infrastructurii naționale. Un exemplu relevant este participarea noastră la renovarea şi modernizarea Aeroportului din Sibiu, unde am executat lucrări de instalații electrice de cea mai înaltă calitate.  Acest parteneriat subliniază nu doar aptitudinea noastră în gestionarea proiectelor ample, ci și angajamentul de a eleva standardele de calitate și inovație. Colaborarea cu Aeroportul din Sibiu ilustrează capacitatea noastră de a lucra în coordonare cu entități atât publice, cât și private, livrând soluții durabile și eficiente.

Misiunea noastră este să promovăm dezvoltarea sustenabilă prin tehnologie avansată și servicii de calitate. Cu o echipă de experți certificați și parteneriate strategice, inclusiv cu lideri mondiali precumAiko Solar, Fronius, Nectaria Solar este un executant de top, dar și un partener de încredere în modelarea viitorului energetic al României.

Echipa de experti:

Echipa noastră de specialiști de la Nectaria Solar este alcătuită din profesioniști devotați, competenți în furnizarea de soluții adaptate și inovatoare în sfera energiei solare şi nu numai. Ne concentrăm să ajutăm clienții să-şi reducă atât consumul de energie, cât și cheltuielile financiare prin eficientizarea sistemelor fotovoltaice pe care le montăm.  Având în componență ingineri cu experiență, suntem certificați de către ANRE pentru diverse categorii de proiectare și execuție în domeniul rețelelor electrice. Acreditările noastre obţinute de la ANRE includ proiectare tip C1B (proiectare reţele electrice pentru tensiuni până la 110 kV, stații de medie tensiune și 110 kV) și execuție C2A (executare de reţele electrice pentru tensiuni până la 20 kV, stații de medie tensiune, precum și stații de medie tensiune). Ne mândrim cu oferirea unor servicii de înaltă calitate, facilitată de o echipă dedicată și bine pregătită.

Pe lângă expertiza tehnică, membrii echipei noastre beneficiază de formare specializată continuă și sunt calificați pentru a instala invertoare de la branduri de top precum: Fronius, Solar Edge, Huawei, Deye și SolPlanet. Avem și cadre didactice universitare în rândul nostru. Oferim servicii complete, de la proiectare şi execuție, la tarife competitive, asigurând astfel valoare și calitate pentru clienții noștri.

Parteneriate, colaborări şi certificări: Suntem distribuitori autorizați sa vindem panourile fotovoltaice marca AIKO SOLAR care au câștigat premiul 1 la concursul Intersolar Europa din luna septembrie 2023. Aceste panouri au la acest moment cea mai mare eficienta din lume de pana la 24%. De asemenea, suntem un partener autorizat de service pentru invertoarele Fronius, o companie austriacă de vârf în domeniul tehnologiei invertoarelor fotovoltaice. În plus suntem parteneri autorizați și pentru pompele de caldura marca KENSOL.

Această asociere ne permite să oferim tehnologie inovativă și soluții adaptate specificului fiecărui client. Suntem certificați de către Agenția Fondului de Mediu pentru a instala panouri fotovoltaice prin programul Casa Verde Fotovoltaice și am efectuat instalări finanțate prin programul Electric Up al Ministerului Fondurilor Europene, printre altele. Datorită înaltei competențe a echipei noastre, organizăm programe de formare acreditate de Ministerul Muncii, în parteneriat cu Fundația Româno-Germană din Sibiu, pentru ocupaţia de Instalator în sisteme fotovoltaice și electrician - constructor.

În plus, suntem și distribuitori de materiale electrice, fiind importatori direcți pentru componentele esențiale ale sistemelor fotovoltaice, oferind astfel resurse și pentru companii cu profil similar.    

Centrarea pe client:

La Nectaria Solar, ne angajăm să furnizăm soluții personalizate care să corespundă nevoilor și specificațiilor fiecărui client. Oferim un serviciu integral, de la evaluarea nevoilor și dezvoltarea de propuneri individualizate, până la fazele de proiectare, implementare și întreținere/mentenanţă. În loc de concluzii: Nectaria Solar nu este doar un pionier în industria energiei solare, ci și un aliat de nădejde pentru proiectele care contribuie la viitorul energetic și tehnologic al României. Deținem competențele și know-how-ul necesar pentru a lucra pentru*clienții de pe întreg teritoriul României, furnizându-le soluții tailor-made pentru diverse cerințe în sfera energiei regenerabile. Cu un palmares solid în instalarea de panouri fotovoltaice în sectoarele rezidențial, comercial și industrial, suntem pregătiți să îndeplinim nevoi diverse în domeniul energiei regenerabile, indiferent de locație. Vă invităm să vizualizați o selecție de imagini care ilustrează proiectele realizate de echipa noastră:

Îți facem visul realitate?

Alătură-te comunității noastre de clienți mulțumiți!